Printers kopen

Door het partnership met HP kunnen wij de beste printers van HP tegen voordelige tarieven aanbieden
HP PRINTER KOPEN
HP PRINTER KOPEN
BETER BIJ ACINDA ICT SERVICES

PRINTERS KOPEN

Acinda heeft een enorme staat van dienst opgebouwd – en mogen we zeggen – inmiddels een zeer ruime ervaring met printers in alle vormen en maten. Van oude netwerkprinters die nog prima meekunnen in de doelstellingen van de organisatie tot gloednieuwe hightech businessprinters die aan alle eisen van de moderne tijd voldoen. Onze focus ligt hierbij op de producten van HP, maar we kennen vrijwel alle printermerken van binnen en van buiten. We staan niet vaak voor verrassingen. Bij ons kunt u vrijwel alle printers kopen.

 

PARTNERSHIP MET HP

hp 3d printing printer

Door het partnership met HP kunnen wij de beste printers van HP tegen voordelige tarieven aanbieden. Printers kopen van HP kan nergens in Zeeland voordeliger. En bovendien kunnen wij u ook onze online & on-site services aanbieden. Acinda heeft namelijk specifieke software tools ontwikkeld voor het optimaliseren van uw printerpark met als doel voor u een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering te bereiken.

Uiteraard kunt u er voor kiezen om de printers te kopen met onze online services. De afdrukken kunnen worden afgerekend op twee manieren: per print of op basis van verbruik. Wij adviseren u graag om de voor u meest passende oplosing te vinden, want niet ieder bedrijf is hetzelfde en kan een andere oplossing beter en voordeliger zijn.

Wilt u één of meerdere printers kopen?
Neem dan contact op met Acinda ICT Services.

VRAGEN

Bel ons: 0118-651360 of vul onderstaand formulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Acinda, de betaalbare professional voor netwerkinstallaties, systeembeheer, printeronderhoud en ICT-reiniging