Recycling Cartridges
 
Printercartridges tegen concurrerende tarieven
Dat is ook Acinda ICT Services.
printer onderhoud printer reparaties
Dat is ook Acinda ICT Services.
Laat uw printers onderhouden door Acinda ICT SERVICES
U heeft geen storingen meer en uw printers gaan veel langer mee
printer werkt
Dat is ook Acinda ICT Services.
Zo fijn als uw printers gewoon doen wat u van ze verwacht.
Acinda ICT Services sinds jaar en dag uw partner

Printers, reparaties, onderhoud, reinigen en aanschaf? Acinda ICT Services zorgt er voor!

PRINTER REPARATIES

Hoe frustrerend! Een printer die het niet doet! Gelukkig is er Acinda ICT services. Als specialist zorgen wij er voor dat uw printer snel en door ervaren personeel weer operationeel is. Zowel voor printeronderhoud van laserprinters, inkjetprinter als labelprinters bent u bij ons aan het juiste adres. En alle op locatie. Wij zijn deskundig onderlegd in het repareren van de meest bekende printermerken.

PRINTER ONDERHOUD

Laserprinters gaan veel langer mee als u deze goed onderhoudt. Bovendien is de kans op storingen, peperjams en andere ellende met de printer vele malen kleiner. Daarnaast kan een niet werkende printer de continuïteit van uw organisatie behoorlijk verstoren. Nog los van uw humeur. Veel klachten ontstaan door achterstallig onderhoud. Voer daarom in ieder geval een jaarlijks preventief onderhoud aan uw printers uit.

PRINTER AANSCHAFFEN

Door het partnership met HP kunnen wij u tegen voordelige tarieven de beste printers aanbieden.  Om u compleet te ontzorgen bieden wij hierbij onze online & on-site services aan. Bovendien heeft Acinda specifieke software tools ontwikkelt voor het optimaliseren van uw printerpark met als doel voor u een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering te bereiken.

CARTRIDGES AANSCHAFFEN

Door het intensieve partnerschap met HP is Acinda in staat tegen uiterst scherpe prijzen originele toners te leveren. Uiteraard kunnen we van bijna alle merken kunnen de originele toners leveren. Doordat we ook in de gelegenheid zijn snel te leveren, is de stap naar Acinda snel gezet. Ook voor fotopapier en papierrollen.