Over Acinda ICT Services in Zeeland en Brabant

Voor wie ons nog niet kent... mogen wij ons even voorstellen?
NEEM CONTACT OP
iaxcess_me_1357307356_16
"Wij hebben alle technische know-how
en ervaring en zijn zeer klantgericht"
Dennis Engelbrecht

Senior Adviseur

OVER ACINDA ICT SERVICES

Acinda is een netwerk- en automatisering bedrijf gevestigd in Zeeland met klanten in Zeeland en Brabant. Wij bieden een veelzijdige ICT dienstverlening voornamelijk voor bedrijven uit het het MKB, overheid, stichtingen en scholen en soms ook voor particulieren. Wij hebben een zeer ruime ervaring binnen de ICT op het gebied van netwerkinstallatie, systeembeheer, printeronderhoud en reinigen van al hardware.

Acinda ICT Services hanteert een flexibele en klantgerichte instelling. Met een persoonlijke benadering bieden wij optimale service en kwaliteit aan onze klanten.

OPLOSSINGSGERICHT

Er zijn uiteraard meerdere bedrijven die uw bedrijf kunnen voorzien van hard- en software, maar Acinda richt zich als ICT servicebedrijf juist op de oplossingen. Ieder bedrijf is anders en heeft andere oplossingen nodig. De oplossing moet bij uw bedrijf passen en niet te vergeten: binnen uw budget. Wij kunnen u van dienst zijn voor uw netwerkonderhoud en netwerkinstallaties, systeembeheer en -onderhoud, printeronderhoud en ict-reiniging.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren. Het is onze uitdaging om door automatisering de efficiency en effectiviteit van uw bedrijf te vergroten. Uw wens is ons vertrekpunt.

Wilt u weten hoe wij wij ook uw bedrijf kunnen helpen om automatisering voor u te laten werken in plaats van andersom? Neem dan contact op met ons.

VRAGEN

Bel ons: 0118-651360 of vul onderstaand formulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Acinda, de betaalbare professional voor netwerkinstallaties, systeembeheer, printeronderhoud en ICT-reiniging